Januari betyder start för många TV-serier

Många tycker att det är skönt när jul- och nyårshelgen är över och vardagen kommer tillbaka. När vardagen startar i januari betyder det även att många serier som går på TV drar igång igen. För den som gillar serier är det härligt att äntligen få sjunka ner i soffhörnet och njuta av både nya och gamla serier som har premiär i januari.

På kanal fyra startar i januari en gammal favorit, reality-serien Farmen. Denna långkörare som har fängslat sina tittare under många säsonger kommer i år att innehålla en del nyheter och nya regler. Deltagarna verkar som vanligt vara en blandning av äventyrslystna bohemer, som har en romantisk dröm om livet på landet, och de mer tävlingsinriktade karaktärerna som inte drar sig för att skapa intriger för att försöka psyka de andra deltagarna inför tvekamperna. Garanterat laddat för bästa möjliga drama.

En annan reality-serie med lite annan framtoning är Familjer på äventyr som startar upp sin tredje säsong på SVT under januari. Där får man följa fyra olika familjer och deras äventyr i andra länder. Tittarna får följa deras vardag när de på olika sätt väljer att söka äventyret i andra delar av världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.