Inredd ditt sovrum

Sovrummet är ett rum som tyvärr många glömmer bort när det kommer till inredning. En stor anledning till det hela är att det oftast bara är en själv som ska vistas i rummet och att man då hellre lägger krut på till exempel kök eller vardagsrum. Men att inreda sitt sovrum efter tycke och smak ger inte bara ett vackrare hem, utan även en lugn oas som bara är till för dig. Här kan du varva ner på kvällarna, i lugn och ro välja ut kläder till den kommande dagen eller bara slappna av med en bra bok. Det finns inga egentliga regler för hur man ska tänka när man inreder sitt sovrum, utan man får ta hänsyn till rummets storlek och de personliga behov av förvaring och belysning som man har.

Om man bor trångt kan man behöva tänka på höjden, speciellt när det kommer till barnens rum. En våningssäng är utmärkt för barn som delar rum. För de barn som bor själva, men ändå har begränsat med yta kan en hög säng med utrymme under passa bra. På så sätt behåller man samma golvyta i rummet som när inte sängen är där. Många utav dessa sängar kommer med tillhörande skrivbord eller förvaring undertill, men det finns även de som du kan planera helt fritt omkring. Till exempel kan man ta vara på barnens intressen och skapa en plats under högsängen som har med detta att göra. Exempelvis kan man göra en soffhörna med tv, en walk-in-closet eller kanske en mysig läshörna. För att öka mysfaktorn kan man hänga upp draperier så man kan stänga om sig.

På sang.nu hittar du det mesta för att kunna skapa din nya sovplats på det sätt som du önskar. Det allra bästa är att alla sakerna går att beställa hem direkt till din dörr på bara några minuter. Så förhoppningsvis dröjer det inte allt för länge innan du har en ny säng att bädda ner dig i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.