Game of Thrones

Detta är en otroligt fängslande serie, byggd på bokserien A song of fire and Ice. Om man har läst böckerna, för att sedan gå över till att se serien på tv, då ser man direkt hur välgjord tv-serien är.

De första säsongerna följer böckerna otroligt bra, historier, personer och händelser går hand i hand med böckerna. Dock när man kommer fram till säsong fyra och fem ser man att det börjar glida ifrån böckerna lite grann. Till exempel så gifter sig Sansa med Bolton i serien, vilket inte händer i böckerna (där är det nämligen Sansas väninna som gifter sig med Bolton).

Bortser man dock från dessa skillnader, så är denna serie så väl balanserad med action, kärlek, mord, övernaturligt, krig och mycket mer, så man sitter och väntar på nästa avsnitt med höga förväntningar.

Ett minus, kan man som Game of Thrones fantast tycka, är att det släpps för få avsnitt per säsong. Man får som sist då, se 10 avsnitt för att sedan sitta och vänta nästan ett år på nästa säsong. Det är lite trist. Har du dock inte sett den, gör det. Serien är helt klart sevärd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.