Dela din serieupplevelse

En serie är någonting som man tillsammans med andra människor som följer programmet kan samlas kring. Det är alltid lika trevligt när någon i din närhet följer samma serie som dig, så att man har någon som man kan prata om det hela med och som kan förstå vad du menar om du pratar om karaktärer eller specifika händelser i ett avsnitt.

Om du är ett stort fan av en viss serie kan det vara trevligt om din partner vill dela stunden varje vecka då du tittar på det senaste avsnittet med dig. Kanske kan ni hitta en egen serie som faller er båda i smaken och som ni då kan följa från vecka till vecka. Har du ännu inte hittat någon att dela vardagen med, men letar på någon utav alla dejtingsidor som finns att välja mellan kan du alltid uppge i din profil att du gillar en specifik serie, vilket kanske kan göra att andra med samma intresse hör av sig till dig.

Jag och min sambo har till exempel väldigt olika smak på serier (jag följer till exempel Pretty little liars och Revenge medans han föredrar The walking dead och Castle), men vi har ändå lyckats hitta en genre med serier som vi båda gillar – komedier. Här har vi flera serier som vi tillsammans följer och en utav dessa är The big bang theory. Tidigare följde vi även Two and a half men samt How i met your mother.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.