Besök din favoritserie

Om man har följt en serie under en längre tid är det inte ovanligt att man gärna skulle vilja besöka platserna där serien utspelar sig på riktigt. Att göra detta är inte alltid omöjligt och om du tar dig över Atlanten så finns det en mängd olika kända platser som du kan besöka.

I New York finns det ett flertal olika guidade turer som du kan ta där du får besöka platser där dina favoritkaraktärer varit. Två exempel på turer som finns att välja mellan är Sex and the City och Gossip Girl, som båda två är inspelade mitt i storstadens puls.

Los Angeles är staden där mängder utav serier och filmer spelas in. Detta sker inte alltid ute på stadens gator, utan i stora studios som ligger belägna i området Hollywood. Här finns till exempel Warner Bros Studios, där du kan ta en guidad tur tillsammans med en liten grupp andra fantaster för att få se kulisserna och gatorna som bland annat används i Gilmore Girls, The Vampire Diaries och Hart of Dixie. Dessutom får du chansen att se studion för The Big Bang Theory, samt göra ett besök i Central Perk från serien Vänner. Här kan du även få chansen att sitta i publiken vid inspelningar, men till detta kan det vara väldigt svårt att få biljetter.

Även Universal Studios finns beläget i Hollywood och här har man kombinerat folks stora intresse för film och tv med karuseller. Här kan du bland annat åka rides inspirerade av The Simpsons och Jurassic Park, samt åka den guidade Studio-turen där man bland annat får besöka Wisteria Lane från Desperate Housewifes.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.